Master Techniques in Surgery: Hernia Surgery - Daniel B. Jones | Consegna Gratis
Dal 1946 a fianco di professionisti e studenti Scopri cosa dicono di noi

Master Techniques in Surgery: Hernia Surgery

Master Techniques in Surgery: Hernia Surgery
titolo Master Techniques in Surgery: Hernia Surgery
Autore
argomenti
Editore Lippincott Williams and Wilkins
Formato Libro
Pagine 440
Pubblicazione 2012
ISBN 9781451107166
18app Carta del docente Acquistabile con bonus 18app o Carta del docente
 
220,00 209,00 (-5%)
 
Spese di spedizione gratis
"Master Techniques in Surgery: Hernia" is a volume in a new series that presents common and advanced procedures in the major subspecialties of general surgery. The series is overseen by Josef E. Fischer, MD, editor of the classic two-volume reference "Mastery of Surgery". "Master Techniques in Surgery: Hernia" is written by acknowledged master surgeons, emphasizes surgical procedures, and is lavishly illustrated with original full-color drawings. The contributors fully explain their preferred techniques in step-by-step, thoroughly illustrated detail, assess indications and contraindications, offer guidelines on preoperative planning, and discuss outcomes, complications, and follow-up. This volume covers open and laparoscopic hernia repairs, including open and laparoscopic ventral hernia repairs. Many other topics are covered, including sports hernia, diaphragmatic hernia, spigelian hernia, and hernia in infants. A companion website will offer the fully searchable text and select procedural videos.
 

Ti potrebbe interessare anche

Inserire il codice per il download.

Inserire il codice per attivare il servizio.

Questo sito o gli strumenti terzi da questo utilizzati si avvalgono di cookie necessari al funzionamento ed utili alle finalità illustrate nella cookie policy.
Se vuoi saperne di più o negare il consenso a tutti o ad alcuni cookie, consulta la cookie policy.
Chiudendo questo avviso, navigando in questa pagina, cliccando su un link o proseguendo la navigazione in altra maniera, acconsenti all'uso dei cookie.

Acconsento